I

n de meivakantie speelde Teun op een sterk bezet zilvertoernooi. Tot nu toe was hij in zilver nooit voorbij de kwartfinale gekomen. Deze week kwam daar verandering in. Na een solide 6-1 6-1 overwinning in de eerste ronde, wachtte hem in de kwartfinale de nummer 2 geplaatste speler van het toernooi. Teun speelde hierin ijzersterk en wist de harde aanvalsballen van zijn tegenstander prima te pareren. Na ruim twee├źneenhalf uur vol aan de bak, stond de eindstand 6-7, 7-6, 7-6 op het scorebord. In het voordeel van Teun.

Halve finale

Geweldig om ook een keer een halve finale te mogen spelen! Ook deze wedstrijd speelde Teun erg goed. Zijn tegenstander nam weinig risico en ging voornamelijk op safe. Teun bleef, waar mogelijk, de aanval zoeken. Helaas werd zijn sterke spel in dit geval net niet beloond. Op het allerlaatste moment vielen de ballen net niet meer goed, waardoor hij met 6-7, 7-6, 6-7 verloor. Maar hij mocht absoluut trots zijn op zijn vertoonde spel. En dat was hij ook!