E

n wederom een toernooi. De derde in 2 weken tijd. Ditmaal in het altijd gezellige Susteren. Op de eerste toernooidag wist Teun de 1ste ronde en de kwartfinale te winnen met klinkende cijfers: 6-2 6-2 en 6-1 6-1. Daarom mochten we vandaag de barre tocht nog een keer ondernemen voor in ieder geval een halve finale en hopelijk een finale. De halve finale was een geconcentreerde wedstrijd van Teun. Weinig fouten en druk zetten wanneer het kon. Dit resulteerde in een 6-2 6-3 overwinning. Op naar de finale.

Finale

In de finale wachtte een kwaaie rakker. In de eerste set liep Teun zijn service niet goed genoeg en werd hij met 1-6 weggeslagen door een ontketende tegenstander. In de tweede set werd het toch nog een wedstrijd. Na met 1-4 achter gestaan te hebben, kreeg Teun de kans om op 5-5 te komen, maar dat lukte helaas net niet, waardoor hij ook in Susteren de beker voor de tweede prijs op kon halen. Toch een fraaie prestatie als je in 3 toernooien (en 2000 kilometer rijden in 2 weken) ook 3 keer de finale weet te behalen. Teun gaat zich nu mentaal voorbereiden 😊 gamen) op een internationaal jeugdtoernooi in Parijs, dat van 15 t/m 20 augustus gespeeld zal gaan worden (als corona tenminste geen roet in het eten gaat gooien).