I

n het weekend van 23 en 24 juni was het dan eindelijk zover. Teun zou met zijn nieuwe dubbelpartner, Seymore van Schaijk, zijn eerste dubbeltoernooi spelen. Een week daarvoor hadden de jongens een uurtje met elkaar getraind. Dat ging erg goed en de verwachtingen waren dan ook hooggespannen. Op zaterdag werden de 2 poulewedstrijden gespeeld. Het hoge niveau van de training haalden ze niet, maar toch werd de eerste wedstrijd met 7-5 6-2 gewonnen. Wellicht dat de jongens wat gespannen waren. De tweede wedstrijd was een redelijk gelijk opgaande strijd. Uiteindelijk trokken Teun en Seymore wederom aan het langste eind en wonnen de partij met de cijfers 6-4 6-4.

Finale

De 2 gewonnen partijen waren door een gunstige loting voldoende voor een plek in de finale op zondag. Na een goede nachtrust kwamen de jongens weer fris aan de start. De eerste set werd vrij gemakkelijk met 6-1 gewonnen. Dat zag er goed uit. In de tweede set gingen de tegenstanders echter een heel stuk beter spelen, waardoor het een echte wedstrijd werd. Teun en Seymore moesten vol aan de bak en kregen geen punt meer cadeau. Toch wisten ze met 6-4 te winnen in deze tweede set en daarmee het dubbeltoernooi op hun naam te schrijven. Een mooie prestatie in hun eerste gezamenlijke optreden.