N

a de 2 finales in Doetinchem, was het weer tijd voor een 2 sterren toernooi, ditmaal in Rosmalen. Teun speelde in een poule van 3. Alleen de winnaar gaat door naar de volgende ronde, de kwartfinale. Teun speelde een zeer sterke eerste wedstrijd tegen een goede tegenstander. Met name zijn service en de dropshots gingen erg goed. Teun bleef de focus gedurende de hele wedstrijd vasthouden. Dit resulteerde in een 6-3 6-1 overwinning.

Focus

De tweede wedstrijd verliep heel anders. Al vanaf de eerste game liep het niet lekker en waren er discussies over of ballen uit of in waren. Teun vond het lastig om tijdens deze wedstrijd de focus te houden. De wedstrijd eindigde in een 2-6 3-6 nederlaag voor Teun. Toch zorgden de onderlinge resultaten ervoor dat Teun met zijn hakken over de sloot (1 game verschil) poulewinnaar werd en daarom in de kwartfinale aan mocht treden tegen de nummer 1 geplaatste.

Kwartfinale en halve finale

De kwartfinale was zo’n wedstrijd die je maar af en toe speelt. Alles wat Teun wilde, lukte ook. Het werd een prachtige partij die Teun met 6-4 6-3 won. Hij mocht aantreden in de halve finale van dit goed bezette toernooi. Helaas was het hier zo dat alles wat in de kwartfinale goed ging, hier juist niet goed ging. Bijna elke game ging gelijk op, maar het beslissende punt viel telkens, vanuit Teun zijn standpunt, de verkeerde kant op. Maar hij heeft, hoe dan ook, een prima toernooi gespeeld in Rosmalen en een eervolle 3de/4de plaats weten te behalen.