O

ntwikkelingen

Teun zit op een erg christelijke universiteit. Het tennisteam staat hem er zeker aan en de studie ook. Hij staat gemiddeld bijna een 9 voor alle vakken samen. Maar het christelijke leven bevalt hem niet echt. Er mag maar heel weinig en er is derhalve weinig te beleven voor de studenten. Teun heeft daarom, heel eerlijk, aangegeven dat deze universiteit niet bij hem past, als persoon. Tevens heeft hij aangegeven dat hij dit jaar af wil maken en dan op zoek gaat naar een andere universiteit die beter bij hem past. De hoofdcoach vond dat prima, dit gebeurt namelijk wel vaker. Helaas is de hoofdcoach inmiddels vervangen door een nieuwe hoofdcoach. Deze heeft er wel moeite mee dat Teun weg zal gaan. Hij heeft daarom besloten om Teun niet meer mee te nemen naar wedstrijden en toernooien. Ook meetrainen met de basisgroep gunt hij hem niet meer. Teun zijn hoofddoel was natuurlijk zichzelf te verbeteren als tennisser. Nu het tennissen voor hem weg valt, is dat de reden voor Teun om het tweede semester niet meer terug te keren naar Olivet Nazarene University.

Welkom thuis

16 december komt hij met zijn spullen naar huis. Het komende half haar zal dan in het teken staan van veel trainen, wedstrijden en toernooien spelen. Tevens zullen we dit half jaar op zoek gaan naar een andere universiteit, want ondanks de tegenvaller, waar Teun zich overigens zeer volwassen doorheen slaat, blijft de droom van studeren en tennissen in Amerika in stand. De eerste stappen zijn inmiddels gezet in de zoektocht naar een beter passende universiteit.

Wij als ouders zijn erg trots op hoe hij zelf alles regelt daar en hoe zelfstandig hij in deze korte periode is geworden. Hopelijk is er de volgende keer beter nieuws te melden.