E

ind augustus en begin september vonden de clubkampioenschappen dubbel plaats bij LTC de Paasberg, de club waar Teun zijn tenniscarrière is gestart. Hij speelde bij de volwassenen mee in de A-poule met Alan, zijn eerste tennisleraar. In de poule werden 3 wedstrijden gespeeld. Deze werden achtereenvolgens gewonnen met 6-2 6-2, 6-2 6-3 en 6-1 6-0.

In de halve finale troffen ze de nummer 2 uit de andere poule. Helemaal voluit hoefden ze nog niet te gaan. Dat kwam goed uit, want Teun was niet helemaal fit en Alan had het hele toernooi al wat last van zijn hamstring. Zo konden ze zich een beetje sparen voor de grote finale. De verwachtingen waren hoog gespannen, omdat hun tegenstanders een zeer sterke indruk in hun halve finale hadden achtergelaten. Helaas voor de finale haalden ze dat niveau van de halve finale niet. Teun en Alan speelden gedreven en wel op hun niveau, waardoor de finale eindigde in een afgetekende 6-2 6-1 overwinning, waarmee Teun de eerste titel op zijn eigen club in de wacht wist te slepen, na vorig jaar de finale helaas nog verloren te hebben.