Z

o af en toe lukt het om geplaatst te worden voor een zilvertoernooi. Zo ook voor het toernooi in Rosmalen. Teun was door de loting gekoppeld aan de speler die als nummer 3 geplaatst was. Een vriendelijke, sportieve tegenstander. In de rally’s deed Teun absoluut niet voor hem onder, maar op de beslissende momenten was zijn opponent vaster en zekerder in zijn slagen. Een en ander resulteerde in een 6-3 6-1 nederlaag. Op deze toerooien wordt ook altijd nog een verliezersronde gespeeld. De verliezers van de eerste ronde spelen daarin allemaal nog een partij en kunnen daarmee nog extra punten verdienen voor de ranglijst. Teun trof hierin een tegenstander die op papier ongeveer even sterk was. In de praktijk bleek Teun echter sterker. Hij speelde met name in de eerste set erg gefocust. Scoorde prima punten in fraaie rally’s. Was duidelijk vaster dan zijn tegenstander: 6-2. In de tweede set maakte hij wat meer fouten. Daar baalde hij wel van. Zeker omdat hij met 2-4 achter kwam te staan. Hij wist zich echter goed te herpakken en speelde 4 prima games op rij met zeer fraaie punten. Hij won daarmee de wedstrijd met 6-2 6-4.