T

eun speelde in de eerste week van maart een toernooi in Apeldoorn. Tot onze verrassing buiten op gravel! We zaten met ons hoofd nog bij het binnenseizoen. Maar met windstil, zonnig weer en een temperatuur van rond de 20 graden is het natuurlijk prima tennissen. Dat was Teun en de andere spelers echter niet gegund. Harde wind, regen en een graad of 8, dat was de keiharde werkelijkheid. Dit weerhield Teun er niet van om de eerste ronde met 6-2 6-1 te winnen. De tweede ronde gaf ook weinig problemen: 6-0 6-0. De kwartfinale was hiermee bereikt. Een prima eerste set en een mindere tweede, leverden een 6-1 6-4 overwinning op.

Finaleweekend

In het finaleweekend mocht hij om 9.00 uur in de halve finale aantreden. Hij was zeer gefocust, scherp en speelde erg rustig. Zijn tegenstander had hierdoor geen schijn van kans en Teun won met 6-0 6-1. Om 13.00 stond de finale gepland. In de regen en met steeds zwaarder wordende ballen, toonde Teun wederom zijn focus en rust. Hoewel zijn tegenstander goed tegenstand bood, was het Teun die met 6-2 6-0 het toernooi op zijn naam wist te schrijven. Prima gedaan!