E

ind december speelde Teun weer in Wierden. Nu met dubbelpartner Olivier. Dit was een bronstoernooi en de jongens waren als derde geplaatst. Ze speelden voor het eerst samen op een toernooi en wisten met erg goed tennis de eerste wedstrijd met 6-1 6-1 te winnen. Omdat er maar 8 dubbelteams aan zo’n toernooi meedoen, betekende deze overwinning in de kwartfinale dat de halve finale al bereikt was. De tegenstanders in deze halve finale waren van een iets ander kaliber dan de tegenstanders in de eerste wedstrijd. De jongens moesten flink aan de bak in deze wedstrijd, maar ook hier bleken ze prima op elkaar ingespeeld te zijn (ze trainen 2 keer per week samen en spelen bij elkaar in een competitieteam). De halve finale werd met 6-4 6-3 gewonnen, waardoor ze de volgende dag weer terug mochten komen naar Wierden om de finale te spelen.

Finale

In de finale speelden ze tegen twee broers, waarvan er een normaal gesproken zilver- of goudtoernooien speelt. Deze jongen maakte absoluut het verschil. Hoewel ze fantastisch speelden, was dat verschil net iets te groot, waardoor ze met 6-4 7-5 verloren. Erg goed gespeeld, met hoop voor de toekomst en een hele mooie afsluiting van 2019. Op naar 2020!