N

a het behalen van de kwartfinale in Best, was Teun weer klaar voor het volgende toernooi: een 2 sterren JRT toernooi, wederom in Bemmel. De eerste wedstrijd speelde Teun tegen de als 4de geplaatste Jaylon Docter. Teun hoorde zelf niet bij de geplaatste spelers dit keer. Het werd een mooie en sportieve wedstrijd, waarin Teun aan het langste eind trok door met 6-3 6-2 te winnen. Ook de tweede partij wist hij te winnen, tegen een redelijk jonge tegenstander, die al een mooie forehand heeft, maar nog teveel onnodige fouten maakte. Teun merkte al snel dat hij niet voluit hoefde te gaan. Dat deed hij dan ook niet. Hij won deze partij met 6-0 6-1, waardoor hij het weekend erop de halve finale mocht spelen tegen de als nummer 1 geplaatste Steven Hoek. Een speler met een enorm sterke forehand. Een speler ook die vrijwel alle wedstrijden in 2 sets met ruime cijfers wint. Teun was erop gebrand om zijn huid duur te verkopen. In de eerste set lukt dat nog niet: 1-6. In de tweede set kreeg hij de geest, gooide de schroom van zich af en speelde bijzonder goed. Hij maakte vrijwel geen fouten en won met 7-5. Helaas had hij daarmee zijn kruit enigszins verschoten en lukte het in de derde set allemaal net niet meer. Alles wat in de tweede set lukte, viel in deze laatste set net verkeerd.

Teun heeft echter wel een heel goed gevoel aan deze wedstrijd overgehouden. De manier waarop hij de tweede set heeft gespeeld, biedt hoop voor de toekomst. Zeker als je bekijkt dat de finale weer door Steven werd gewonnen met 6-1 6-2.