op 28 januari speelde Teun weer een Witcontoernooi. Ditmaal in Lichtenvoorde. Het deelnemersveld was sterk. Met 9 deelnemers in Teun zijn leeftijdscategorie, werd er in 2 poules gespeeld. Teun speelde in de poule van 4 en derhalve 3 wedstrijden. De eerste partij was tegen Bo Limpers. Normaal gesproken spelen de meisjes niet bij de jongens mee, maar de meiden die dit keer meespeelden, zijn dusdanig sterk dat zij de jongens prima partij kunnen bieden. Dat merkte Teun ook. Hij moest vol aan de bak tegen Bo. Een jaar geleden verloor hij nog ruim van haar. Maar het effect van de trainingen was duidelijk zichtbaar. Hij versloeg haar met 5-2. Maar hij kreeg het, zoals gezegd, niet cadeau.

De tweede partij was tegen Seymore van Schaik. Seymore tennist al een aantal jaren zeer fanatiek. Ook op buitenlandse toernooien staat zijn naam regelmatig op de lijst van deelnemers. Seymore is een sterke speler met vooral een erg harde forehand. Op papier in ieder geval veruit de sterkste tegenstander. Teun kwam met 2-0 achter te staan in games, maar kreeg toen meer grip op de harde slagen van zijn tegenstander. Er werden lange games gespeeld, met uiteindelijk na een half uur tennis de eindstand van 3-3. Een prachtige partij om te zien, zonder winnaar. Omdat beide jongens de eerste partij hadden gewonnen, moest hun laatste partij uitsluitsel geven over wie nummer 1 van de poule zou worden. Omdat Teun met 7-1 won van Menno Brugman en Seymore niet verder kwam dan een 3-3 gelijkspel tegen Bo, werd Teun eerste in de poule. De organisatie besloot wegens tijdgebrek geen finale te laten spelen, waardoor Teun samen met Tijn Siemelink (de winnaar in de andere poule en tevens zijn trainingsmaatje) tot de winnaars van het toernooi werden uitgeroepen.