op 26 november heeft Teun een 1-daags toernooi gespeeld in Gendringen. Dat was een Witcontoernooi. Daarin worden de wedstrijden op een andere wijze gespeeld dan in andere toernooien. Een set gaat maar tot de 5 in plaats van 6 en de wedstrijden duren inclusief inspelen maximaal 40 minuten. De stand die dan op het scorebord staat is de eindstand. Deze 40 minuten zijn ingesteld, omdat de spelers in een paar uur tijd 3 of 4 partijen moeten spelen. Hele partijen spelen zou dan veel te zwaar zijn.

Teun had zich goed voorbereid op dit toernooi door op tijd naar bed te gaan en een stevig ontbijt te nuttigen. Dat moest ook wel, want Teun speelde in een sterke poule. De eerste partij speelde hij tegen een behoorlijk sterke tegenstander uit Doetinchem, die erg hard sloeg. Toch wist hij door rustig te blijven de partij, die zich  kenmerkte door lange rally’s en daardoor ook lange games, uiteindelijk te winnen met 5-4.

De tweede partij was tegen een voor Teun bekende tegenstander. Hij kende de zwaktes van zijn opponent, maar om de een of andere reden maakte hij daar geen gebruik van. Normaal gesproken is dat toch een van de sterke kanten van Teun, het ‘lezen van de tegenstander’. Enigszins onnodig verloor hij deze partij met 5-3. De laatste poulewedstrijd won hij met 5-1, 5-1 en 2-0. Omdat ook de anderen in de poule een ruime overwinning op deze tegenstander behaalden, wist Teun net de finale niet te bereiken. Door de onderlinge resultaten kwam hij net 1 game tekort hiervoor. Desalniettemin was het een leuk en vooral leerzaam toernooi.